Igaz-e?

tisztelettel. a sgorom sajnos mar meghalt. a kerdesem a kovetkezo lenne. neki aszmaja, magasvernyomasa es enyhe cukorbetegsege is vol. kezelte is ezeket rendesen gyogyszerekel.csak melete majdnem napi rendszeresegel ivot is nem mondhatom hogy alkoholista volt mert nem vol csak szerete. es bekovetkezet amit nem is gondoltunk volna soha, szivinfartust kapot es azonal meg is halt. a kerdesem az lenne hogy az infarktust kaphata atol is hogy napi rendszeresegel a gyogyszereit alkoholal vete be? koraban panaszmentes volt. valaszat koszonom. tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívinfarktus témában

Kedves Kérdező!

A rendszeres, nagy mértékű alkoholfogyasztás, a magas vérnyomás és a cukorbetegség is rizikófaktor a szívinfarktus szempontjából. Azt megmondani, hogy ha nem ivott volna alkoholt, akkor is bekövetkezett volna-e az infarktus, utólag már nem lehet.

Kérdés: 2011. május 09., 21:49; Megválaszolva: 2011. május 10., 14:22
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?