• Infarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010,06.06 án volt heveny szivizomelhalás infarktusom,koszoruér szükület, kaptam egy stentet szedem a gyogyszereket, de sajnos a riziko faktorok fenn állnak rengeteget idegeskedem az anyagi helyzetem nagyon kétségbeelytö, a dohányzásrol is csak nagyon nehezen megy a leszokás, ismét dolgozom, nem nehéz fizikai munkát és szerintem, meg a környezetem szerint is pánik beteg vagyok. Pláne most a hidegfront hatásai miatt is állandoan van bajom, azt szeretném kérdezni mik az esélyeim a további normális életre. Köszönöm válaszukat ,tisztelettel Bálint István.

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívinfarktus témában

        Kedves István! Infarktus után is lehet teljes életet élni, a fizikai munkát illetően érdemes azonban kikérni a kezelőorvos véleményét. Fontos lenne, hogy az életmódján tudjon változtatni, lassítson a tempón, ne idegeskedjen, és tegye le a cigarettát (a dohányzás anyagilag sem túl kifizetődő). Sokaknak sikerül, csak elhatározás kell hozzá. Infarktust követően van lehetőség rehabilitációs kezelésre is, ezzel kapcsolatosan érdeklődjön kezelőorvosánál, háziorvosánál.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 02., 19:52; Megválaszolva: 2011. február 08., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés