Szívvfájdalom

Honnan tudom megállapitani, hogy valóban a szivem fáj vagy éppen reumatikus fájdalmam van? Bordaközi idegzsábám is van. Feleslegesen nem akarok orvoshoz menni, 2009-ben volt szivizotopos vizsgálaton alig volt elváltozás. Az ejekciós frakció 6o %-lék felett volt. Amikor valóban infarktusom volt akkor is azt hitten, hogy reumatikus fájdalom volt, ami teljesen elviselhető volt.Semmi infarktusra utaló erős fájdalom, rosszullét nem volt. 2 stent-t raktak be 2008-ban egyik gyógyszers volt a másik nem. Hány évig várható, hogy nem lesz gond? Cukorbeteg vagyok 18 éve tablettás izulint nem vagyok hajlondó elfogadni a diétát nem tartom, a cukrom 8- és 21 között változik.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívinfarktus témában

Kedves Kérdező!

A mellkasi fájdalom eldifferenciálása orvosi feladat, de sok esetben műszeres vizsgálatok után tudjuk mi orvosok is megmondani a pontos okot. A cukorbeteg diétát miért nem tartja? A cukorbetegség duplájára emeli a szív- és érrendszeri betegségek rizikóját, beleértve a stroke-ot is, nemcsak a szívinfarktust. Saját élte az ön kezében van, érdemes a még módosítható rizikótényezőket komolyan venni és kiiktatni.

Kérdés: 2011. január 31., 23:53; Megválaszolva: 2011. február 02., 08:52
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
Vérhigító szüneteltetés
Infarktusom volt?
Szívinfarktustól való félelem
gyógyszer szedése
Ejekciós frakció javulása