Szivinfarktus

Azt szeretném megkérdezni, hogy 2 hete éjszaka erös szivfájdalmam volt és zsibadt a bal karom, halálfélelmem volt, attol félek, hogy szivinfarktus, orvos megvizsgált de csak annyit mondott, hogy az ideg miatt van.Kérem mondja meg, hogy mi volt ez! Köszönöm

WEBBeteg szakértő válasza szívinfarktus témában

Kedves kérdező!

Mielőbbi kardiológiai kivizsgálásra lenne szükség. A panasza koszorúér-betegségre típusos, először jelentkezett (ráadásul éjjel) , mindenképpen indokolt vizsgálat. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg csak "idegi alapon" jelentkezett a panasz, de ez eszközös vizsgálatok (EKG, terheléses EKG, ultrahang, esetleg izotóp, szívkatéteres vizsgálat) nélkül nem zárható ki.Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. június 12., 21:03; Megválaszolva: 2009. június 12., 21:03
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?