Infarktus

Azt azeretném kérdezni hogy 21 évbesen lehet infarktust kapni? Mert az izmaim nagyon fájnak, néha nyomásra is, meg a mellkasom nyomásra is, de az orvosom azt mondta, hogy zárjam ki az infarktust, mert nem kaphatok. Igaz?

WEBBeteg Szakértő válasza infarktus témában

Tisztelt Kérdező!

Kora alapján egy esetelges szívinfarktus kialakulásának az esélye nagyon kicsi, még akkor is, ha az Ön családjában (szülei, nagyszülei között) több ilyen típusú halálozás történt volna. A tünetei nem szív eredetű fájdalomnak tűnnek, de ha félelmei vannak továbbra is, forduljon kardiológushoz és néhány vizsgálattal megnyugtattó választ lehet adni.

Tisztelettel: Dr. Bíró Csaba István kardiológus-belgyógyász

Kérdés: 2008. július 22., 09:09 ;Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:10
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
Infarktus
Azt szeretném önöktől megkérdezni hogy létezik e hogy valaki nek napjában töbnször van kissebb infartusa? De ez ismétlődő és napjában többször...
Infarktus után - Mennyi ideig kell...
Azt szeretném kérdezni, hogy infarktus után mennyi ideig érdemes szedni a Plavix nevű gyógyszert.
Infarktus
Tisztelet Doktorúr! Én egy 19 éves lány vagyok. Nemrég halt meg a nagymamám szívinfarktusban, 72 éves volt. Nem szedett a szivére...
Infaktus gyanú?
Tisztelt Doktornő! 33 éves férfi vagyok. 2 éve mellkasi fájdalom miatt mentő vitt el az SBO-ra. Ott nem találtak semmit, túlhajszoltság, stressz...
Szívelégtelenségre utaló jelek
Tisztelt Doktornő, 2019, 2020-ban volt szívkatéterezésem, ahol beépítésre került 1-1 sztent. Magasvérnyomásra szedek Coverx AS 5/1,25 mg 1/nap...