Alacsony vérnyomás, két oldalon szúró érzés

a jobb oldalamon a bordam alatt szuro fajdalmat erzek napok ota es szeretnem tudni mit jelenthet es mitol van.valamint a bal felemen is ilyen szurast szoktam idonkent erezni viszont 3 ekg n votam a kozelmutban es minden jovot.szeretnem aztis tudni hogy a szivgondokat ha vannak az ekg kimutassae biztosant es meg aztszeretnem tudni ogy az alacsony vernyomas veszelyes e mivel nekem 80-60 SZINTE ALANDOAN KAVEZAS UTAN IS.eleg mozgamas eletet elek es igen streszes kb 3 honapja ezmiatt voltam komplett hasi ultrahangon is ahol minden rendbenvolt.2gyerekem van es 1 abortuszom is volt ezzel kapcsoatban az a gondom hogy miota abortuszon voltam 1, 5eve allandoan felvagyok fazva es szur a petefeszkem valamint a mehem, votam februarba mehnyakrakszuresen az elso eredmenyem nem volt a legjobb viszont a masodik mintavetel utan tokeletes volt, szeretnem tudni mikor kellene ujra elvegeznem es hogy az elso eredmeny lehetett e roszabb fertozes vagy gyulladas vegett koszonom mihamarabbi es teljeskoru valaszat, elnezest a sok kerdesert.ha szamit 173cm es 65 g vagyok

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

A jobb oldali borda alatti fájdalom oka lehet emésztőszervi, légzőszervi, mozgásszervi egyaránt. A kardiológiai kivizsgálás során a nyugalmi EKG fontos vizsgálat, de nem lehet az összes lehetséges problémát kideríteni. Az alacsony vérnyomás emelésére javasolt a bő folyadék, a testmozgás, rozmaring tea fogyasztása. A nőgyógyászati panaszok miatt nőgyógyászati vizsgálat javasolt, ha tökéletes is a rákszűrés, akkor is lehet egy gyulladás pl. a petefészkek tájékán.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 27., 13:19; Megválaszolva: 2011. október 28., 18:00
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés