• Rossz a diagóozisa a családorvosomnak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornö pár napja zsibadást érzek a bal kezemben.Elmenetem a család orvoshoz és az nekem azt mondta hogz nagy kálcium hianyom van es hogy gyorsabban ver a szivem.Irt kálcium magneziumot es sziv ritmus zavarra pirulát na meg preinfartusra valot(nitro...a neve) a kis es a gyurus ujjam zsibad és a szivem körül szoritó érzést éreztem de utána nem de az sem volt erös és csak egyszer és elége fárat voltam mar akor mi lehet a probléma téved a család orvosom?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem tudunk nyilatkozni a diagnózis helyességéről, ha panasza nem javul, menjen vissza kontrollra. A probléma hátterében kardiológiai, pszichés ok, esetleg mozgásszervi ok is állhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 19., 23:11; Megválaszolva: 2011. október 20., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés