• Érszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az elzáródott ereket infózióval elindították ,de csak a hajszálereket. Van -e esély ,hogy a többi vastagabb ér is beindul vérkeringésileg ? Mit javasol , hogy mit kellenne még csinálni egy érszűkületre .

        Dr. Járányi Zsuzsanna válasza a érszűkület témában

        Infúzió hatására a "megkerülő erek" tágulnak ki. Az elzárt erek nem tudnak kinyilni. Azt javaslom, keressen fel egy érsebészeti szakrendelést, ha gondolja jelentkezzem be hozzám Üdvözlettel dr Járányi

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 03., 19:30; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: