• Mi okozhatja az erős szívdobbanást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő lenne: Az utóbbi időben egyre gyakrabban érzek egy furcsa érzést a mellkasomban. Ilyenkor levegővételnél olyan érzésem van, mintha valahol "eresztene" a mellkasom a "elfolyna" a levegő és rögtön a következő pillanatban egy erős dobbanást érzek a torkomban, ami nem fáj. Van olyan, hogy egymás után többször is előfordul, vagy hosszabb ideig nem jelentkezik. Igaz mostanában egy kicsit sűrűbben előfordul. Szükséges-e orvoshoz menni, vagy csupán ártalmatlan dologról van szó? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Balogh Zsoltné

        Dr. Veress Dóra válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A legvalószínűbb ok a ritmuszavar. Ennek kivizsgálására fel kellene keresnie a háziorvost és csináltatni kellene egy EKG-t és egy terheléses vizsgálatot is, és szükség esetén egy 24 órás monitorozást.


        Kérdés: 2011. október 01., 22:14; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom