• Multiplex érbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot!aszt szeretném meg tudni hogy a multiplex érbetegségem,az egész szervezetre kihatással van e?úgyan is egyre több szervi betegség,alakul ki?vese,tüdő szív,stb köszönöm kérdésemre kapott válaszukat állandóan fáradt vagyok,most vese,és prosztata betegséget fedtek fel,a sok mellett

        Dr. Veress Dóra válasza a érbetegség témában

        Kedves Kérdező! Igen, ha az erek testszerte károsodnak, akkor ez bármely szerv működését érintheti.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 30., 16:48; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés