• Alacsony vérnyomás fiatal nőnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 27 éves, 169 cm magas, 63 kg súlyú nő vagyok. Alkalmanként erős szédülést érzek és fáj a fejem. Megmértem a vérnyomásom a legutóbbi rosszullétem alatt és csak 99/72 volt. Máskor sem szokott 120/80-tól magasabb lenni. Kérdésem az lenne, hogy felkeressek-e problémámmal egy szakorovost vagy normális a 100/70 körüli érték. Kávét egyáltalán nem bírok inni, mert az ájulás tüneteit produkálom tőle.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Egyelőre próbálja meg úgy beállítani a vérnyomást, hogy több folyadékot iszik, többet mozog, érdemes megpróbálni a rozmaring teát is, ez is segíthet. Ha nem javul, keresse fel háziorvosát!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 12:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom