• Magas koleszterin, már szükséges gyógyszeres kezelés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szokásos éves vérvizsgálaton voltam, ahol emelkedett értéket mutattak a vérzsírok. A koleszterin 5, 47 mmol/l (3, 9-5, 2 mmol/l), az LDL koleszteri 3, 18 mmol/l (<2, 59), a HDL koleszterin 1, 42 mmol/l és a triglicerin szint pedig 1, 92 mmol/l (<1, 85). Ezeknél az eredményeknél már szükséges-e a gyógyszeres kezelés vagy lehet próbálkozni a természetes megoldásokkal is (diéta, mozgás stb.)?

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Ha nincs szív- és érrendszeri betegség, próbálkozzon diétával és természetes étrendkiegészítőkkel, 3 hónap múlva kontrolláltassa meg az eredményeket. Ha nem javul, indokolt a gyógyszeres kezelés.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 15:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.