• Mellkasi fájdalom(következő)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tehát az ultrahang alapján kizárható hogy a szív miatt volnának a tünetek??De akkor mért van egy fojtába ezzel kelek ezzel fekszek,nem tudok semmit csinálni terhelhetőségem is csökkent!!Nem lehet hogy szívelégtelenségem van??Esténként nem tudok aludni a saját szívdobogásom miatt mert egyfojátba érzem hogy ver a szivem!!Pajzsmirigy vizsgálatra hogyan lehet eljutni?? Elnézést a sok kérdésért de nagyon megvagyok ilyedve,pszihés alapon,vagy pánikbetegség alpaján lehet egyfojtába ezek a tünetek??

        Dr. Bene Orsolya válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Az ultrahang teljesen rendben volt, ha lenne, kimutatná a szívelégtelenséget, de jó volt a kamrafunkció. Pajzsmirigy működését célzó vérvételt a háziorvos is tud intézni, és igen, előfordulhatnak pszichés alapon a tünetek, de előbb a lehetséges szervi okokat kell kizárni.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 07:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 18., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés