• Szív ,vércukor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg ! Azt szeretném megtudni , hogy miért fáj vagy nyilal a szivem néha , van amikor fel kell kelnem éjel mert be nyilal decsak a szivem oldalán érzem máshol nem érzeksemi különösebet és csak azt szeretném tudni, hogy ez miért van. Volna mégegy kérdésem az, hogy miért alacsony a vércukrom álandoan mindig 4.3és 5.9 közzött mozog még ha eszek akkor sem megy feljeb de viszontsok a savam is és mégis hizok mert az alacsony cukrom miat sokszor kell enem. Sajnos már nem érzem magam jol a börömben és nem tudom azt, hogy mit csináljak magammal szeretném ha tudnának valamit tanácsolni nekem ezekre a problémákra. Köszönettel:Róbert

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkasi fájdalom, vércukor témában

        Kedves Kérdező! Szívpanasza miatt elsőként csináltasson EKG-t. A 4.3 és 5.9 mmol/l közötti vércukorérték nem kóros, ha a mérések éhgyomorra illetve étkezést követően 2 órával történtek. A fokozott éhségérzete a savtúltermeléssel is összefüggésben lehet. Keresse fel háziorvosát , beszélje meg Vele is panaszát. Savcsökkentő gyógyszer szedését javaslom.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 19:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés