• Új véralvadásgátló gyógyszer neve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pitvarfibrillációra kellene sürgősen megtudnom édesanyám számára, hogy az amerikai kardiológusok által kifejlesztett és EU,-ban már törzskönyvezett új gyógyszer hogyan érhető el és mennyibe kerül?

        Dr. Bene Orsolya válasza a anticoaguláns témában

        Kedves kérdező! Valószínűleg a Pradaxa nevű gyógyszerre gondol. Hazánkban is elérhető már ez a szer, de egyelőre csak térd- és csípőprotézis műtéten átesetteknek írható kedvezménnyel. Támogatás nélkül kb. 15ezer forint/hó az ára, támogatással ennek kb. a tizede.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 25., 10:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 23:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés