• Kéz hideg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha (főleg hűvösebb időben) ideges vagyok vagy izgulok valami miatt, akkor könnyen kihűlnek a kezeim, és néha foltok (lilás-rozsaszínes) jelennek meg rajta...nem csak magamon látom ezt, sok embernél észrevettem már. Mi ez? Valami betegség? Mi az oka? Az interneten nem találtam rá megoldást. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Raynaud témában

        Kedves Kérdező! Az artériák összehúzódása okozza, meg lehet próbálni keringésjavító szedését, pl. Trental.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 10:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés