• Foltok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az ujjaim es a labujjaim kezdtek feheredni koromtol felfele mi az oka?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a szív- és érrendszeri betegség témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálatokra van szüksége, forduljon háziorvosához, aki a szükséges vizsgálatokra el tudja küldeni. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 17:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés