• Szapora szívverés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő.Három hónappal ezelőtt sajnos az ügyeleten kötöttem ki mert nagyon gyorsan dobogott a szívem 120 volt a pulzusom.Más panaszom nem volt.Utána mentem a háziorvosomhoz aki elküldött a laborba.A tsh alacsony lett és azt gondoltam megvan a baj de a többi pajzsmirigyhormon tökéletes és utána a tsh is normális lett és azt mondta a doki hogy valószínű a laborba mérték el a tsh-t.Tehát akkor nem ez a baj.De tegnap megint gyorsan dobogott a szívem 90-103 között volt a pulzusom a vérnyomásom rendben van és nem is szédültem.Egyébként nekem a pulzusom 65-72 között mozog .Az ekg jó lett mikor a pajzsmirigy gyanúval a belgyógyászaton voltam.Mi lehet a baj lenne valamilyen szívbetegségem?Válaszát előre is köszönöm.Judit.

        Dr. Bene Orsolya válasza a szapora szívverés témában

        Kedves kérdező! Vizsgálat nélkül nehéz bármit is mondani, de a leírtak alapján kicsi a valószínűsége, hogy komoly szívbetegség, vagy ritmuszavar álljon a háttérben, lehet, hogy inkább stressz okozza a panaszokat. Ha a panaszok többször ismétlődnek, javasolt kardiológiai vizsgálat.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 08:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: