• Mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Második napja rendszertelenül jelentkező nem is tudom, hogy mondjam..olyan érzésem van, mintha a szívem kihagyna, és a mellkasomba ilyen remegés szerű nagyon rossz érzés lesz. Régebben is volt már ilyen egyszer-egyszer, de most szinte folyamatosan csinálja rövid időközönként. Ez veszélyes lehet? Meg kell jegyeznem, hogy rengeteget idegeskedem mostanában, nagyon sok problémám van. Elő fordulhat, hogy a sok stressz okozza? Mit tegyek? Menjek vele orvoshoz? De ugy sem akkor jön majd elő a gond, amikor ott vagyok. Várom mielőbbi válaszát, mert jól meg vagyok rémülve. Előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Ez első hallásra szívritmuszavarnak tűnik, így azt tudom tanácsolni, hogy keresse fel a háziorvosát és csináltasson egy EKG-t. Ha ott nem jelentkezik a probléma, akkor indokolt lehet egy 24 órás EKg vizsgálat, amit szintén a háziorvos rendelhet el.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 28., 11:25; Megválaszolva: 2011. július 28., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: