• Billentyű eltérést mutat a zörej?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Igen van ultrahangos eredményem meg EKG-m is. Az erdmény:Kp. tápl. Oedéma, eyanosis nincs. Tüdő felett zörej nincs. Tompa ritmusos szivhangok, a csúcson és bázison halk systolés zörej. A kardiológus orvos nem talált semmit de a belgyógyász orvos akihez járok azt mondja, hogy valamelyik billentyűvel van a baj és ,hogy már az EKG is eltérést mutat. de nem vizsgáltatta ki.

        WEBBeteg szakértő válasza a vitium témában

        Kedves kérdező! A halk systolés zörej felveti valóban billentyűhiba lehetőségét, de jelentkezhet ilyen pl. vérszegénység miatt gyorsult keringés esetén is. Jó lenne látni a szívultrahangos leletet (esetleg be tudná másolni?), enélkül nem tudok mit mondani, a belgyógyász nem adta meg, hol hallható leghangosabban a zörej, vezetődik-e stb., így nehéz kisakkozni, melyik bill. lehet beteg.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 23., 10:40; Megválaszolva: 2011. július 25., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés