• Válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        voltam kardiológiai vizsgálaton és volt 24 órás EKG-m is. Azt, hogy melyik billentyűvel van a baj nem tudják megmondani. Gyógyszert pedig Betaloc-ot szedtem.

        Dr. Bene Orsolya válasza a billentyűhiba témában

        Kedves kérdező! Ez nem vitt előbbre, jó lenne látni a leleteket is, ha történt szívultrahangos vizsgálat, akkor azt is tudni kell, melyik billentyű beteg (bár erre akár hallgatózási leletből is lehet következtetni).


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 21., 12:47; Megválaszolva: 2011. július 22., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: