• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Lenne 1 kérdésem! A Férjem 3-napja rosszul lett a munka helyén,és orvoshoz került. Magas vérnyomással vitték a sürgöségire, 126/115 volt a vérnyomása,a pulzusa peddig 112 volt,elsem kell mondanom ,hogy sokkot kaptam amikor nekem szoltak ithon.! kapot inyekciot és gyogyszert egyszerre. De, irtak ki 1 fajta gyogyszert,amit megszakitás nélkül kellene szedni a Férjemnek,csak az a baj ,hogy a Férjem megijedt,mert a Doktor Nö kijelentette,ezt a gyogyszert soha nem szakithatja meg,Ö nem meri elkezdeni a szedését,mert nem tudni ha ne adja az Isten nem lehet kapni,vagy meg kell szakitani valami oknál fogva,ebböl nagy baj lehet! Ön mit tud erröl a Gyogyszerröl mondani? a neve: TH BINEVOL ...ezt szereténk tudni a Férjemmel ,hogy ez mire való!!!! Elöre meg köszönyük a válaszát! ...Ja ,még valamit,Ön mit tanácsol ,szedje e vagy ne????

        Dr. Veress Dóra válasza a gyógyszernév témában

        Kedves Asszonyom! Az Ön által említett néven gyógyszer nem kapható Magyarországon! Kérem pontosítsa az elnevezést ahhoz, hogy segíteni tudjunk Önöknek!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 20., 11:34; Megválaszolva: 2011. július 21., 00:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés