• Respironics CPAP A Flex + alacsony vernyomas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Edesanyam philips respironics gepet kellene hansznaljon alvasproblemara, de alacsony a vernyomasa. A gep konyveben olvastuk hogy ebben az esetben a hasznalat nem ajanlott, es edesanyamnak zug a feje tole es hanyingere van. Mit lehet inlyenkor csinalni? magyarul a gep leirasabol: Ellenjavallatok Értékelése során a relatív kockázatait és előnyeit használja ezt a berendezést, a klinikus kell érteniük, hogy ez a készülék nem lehet megvalósítani, nyomás akár 20 cm H2O. Abban az esetben, bizonyos meghibásodás esetén a maximális nyomás 30 cm H2O lehetséges. Tanulmányok kimutatták, hogy a következő már meglévő feltételek ellenjavallt a használata CPAP kezelés néhány betegnél: • kórosan alacsony vérnyomás stb. angolul Contraindications When assessing the relative risks and benefits of using this equipment, the clinician should understand that this device can deliver pressures up to 20 cm H2O. In the event of certain fault conditions, a maximum pressure of 30 cm H2O is possible. Studies have shown that the following pre-existing conditions may contraindicate the use of CPAP therapy for some patients: • Pathologically Low Blood Pressure etc Koszonom szepen.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Keressenek fel alvás labort, nem biztos hogy a CPAP okozza a panaszokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 09., 06:54; Megválaszolva: 2011. július 20., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés