• Magas pulzusszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES DR-NÖ. KB 1-ÉVE KEZDÖDÖTT REGGEL ARRA ÉBREDTEM HOGY SZORIT A MELKASOM A FEJEM FÁJT.MEGMÉRTEM A VÉRNYOMÁSOM 120/80 A PULZUSOM160.ELMENTEM AZ ORVOSOM HOZ BETALOC TB IRT FEL.2SZER FELET.2-HONAPJA 1-SZER DE MIUTÁN ÉRZEM HOGY NAGYON NEM VAGYOK JÓL.MOSTANÁBA NEM HOGY LEVINNÉ MÉG ENTEBB MEGY EKKOR MÉG BE VESZEK0.25 FONTINT,EKKOR MEGY LE..KÉRDÉSEM.MENYI PULZUS SZÁMRA VEGYEM BE A BETALOCOT..HOGY MEGELÖZEM HOGY FELMENJEN.VAGY VISSZA ÁLJAK FÉL SZEMRE.,KIGYEREKEM VAN ÉS OLYAN ROSSZÉT HOGY MINDEN REGGEL IGY INDUL A NAPOM HOGY A PULZOSOMAT LEVIGYEM.NEM TUDOK SEMIT CSINÁLNI ADIG AMIG NEM MEGY LE.!!!!KÉREM SEGITSEN.KÖSZÖNÖM

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas pulzusszám témában

        Kedves kérdező! Elég magas ez a 160-as pulzus, jó lenne tudni, volt-e kivizsgálás, mi alapján indították a Betaloc-ot. Tisztázni kellene, nem ritmuszavar áll-e a háttérben (24 órás EKG segíthet ebben), de szapora pulzust számtalan dolog okozhat (hormonális eltérés pl.), felmerül még pszichés ok is. A Betalocot érdemes lenne úgy szedni, ahogy az orvos javasolta, nem csak szapora pulzus esetén bevenni, de indokolt lenne egy részletesebb, kardiológiai jellegű kivizsgálás.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 16:30; Megválaszolva: 2011. június 29., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: