• Koleszterinszintem miatt aggódom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Koleszterinszintem miatt aggódom. Cholesterin: 7,2 HDL: 2,2 LDL: 4,82 Szerintem egészségesen táplálkozom, rendszeresen tornázom, azt szeretném tudni, hogy összefügghet-e ez az eredmény a csökkent pajzsmirigy-működéssel, vagy máshol kell az okot keresni. Ha összefügg mi a teendő. Vagy ezt így el kell fogadni?

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! A magas lipidértékek összefüggnek a pajzsmirigy alulműködésével, javasolt továbbra is diéta, illetve a pajzsmirigy funkció rendezése. Ha így is magasabb az érték, gyógyszerszedés is javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 15:26; Megválaszolva: 2011. június 24., 23:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés