• extra systólia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm válaszát!!! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy 2006-ban vagy 2007-ben voltam szívultrahangon egyszer, meg ekg-n, vérvételen többször, nem találtak semmit. Akkor szapora pulzus(100-120) és szédülés meg időnkénti magasabb vérnyomás(150) miatt. Attól még érdemes újra elmennem, vagy így nem szükséges szívultrahangra mennem? A háziorvosomnak mondtam hogy voltam pár éve és nem találtak semmit, lehet azért nem küldött el!?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Hölgyem! Én javasolnám az újabb uh-ot a biztonság kedvvért, hiszen a legfrissebb is 4 éves, de lehet, hogy a kolléga elegendőnek tartja a korábbiakat, erre nincs különösebb szabály.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 20., 16:34; Megválaszolva: 2011. június 21., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés