• Szív probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő. Nekem az a problémám hogy hirtelen fel gyorsul a szivverésem és csak akkor áll le ha beveszek egy nyugtatót, már voltam szívorvosnál is ő azt mondta hogy a szívemnek semmi baja ez gerincproblémám van és tornázzak de hiába tornázom mindig előjön. Lehet pszihikai dolog vagy esetleg infart gyanú? 18 éves vagyok és eddig soha nem volt semmi probléma a szívemmel.. Várom a válaszát. (elnézést a helyes írási hibákért)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora pulzus témában

        Kedves Kérdező! A szapora pulzus oka lehet nem-kardiológiai eredetű, okozhatja a stressz, hormonális okok, vérszegénység, alacsony folyadékfogyasztás. Érdemes lenne a proibléma végére járni, addig is szedjen magnéziumot, a kivizsgálásban kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 30., 00:15; Megválaszolva: 2011. május 02., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés