• Koleszterin probléma -2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Pataky Nóra Doktornő! Nagyon szépen köszönöm válaszát a koleszterin problémával kapcsolatos kérdésemre. Levelében Ön javasolta az atorvasztatin 10 mg-os gyógyszert. Elmentem a háziorvoshoz,aki Torvatec 20 mg-os gyógyszert írt fel. Nem volt olyan hangulatban, hogy alkudozni merjek vele egy 10 mg-os ért. Próbáltam a net-en utána nézni, hogy kettévágható-e a filmtabletta,de nem javasolják. Azt szeretném kérdezni a Doktornőtől, hogy nem lesz gond, ha 20 mg-mal kezdek a 10 helyett? /emlékeztetőül: össz chol: 8,13 trigl:2,41 HDL-chol:1,5 mmol/l, GOT:31 U/l,GPT:33 U/l./ Válaszát előre is nagyon köszönöm! Tisztelettel: Szné Kati

        Dr. Pataky Nóra válasza a koleszterinszint témában

        Kedves Kérdező! Nem lesz probléma, a 20 mg-os dózissal is kezdhet.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 06., 10:23; Megválaszolva: 2011. április 12., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés