Szív terápia

Magasvérnyomás, Pitvari fibrilláció és flutter, Jobb tavara-szár block, angina pectoris, k.m.n., Kevert hyperlipidaemia.Diagnozisokkal, milyen terápiát vagy beavatkozást, javasol. Két héttel ezelötti dg. FerencTisztelettel Burista Ferenc,

Dr. Csuth Ágnes válasza szívbetegség témában

Kedves Ferenc!

A terápiás javaslatot az önt kezelő orvosnak kell meghatározni, ugyanis nemcsak a diagnózisok alapján javaslunk kezelést, hanem figyelembe vesszük a már szedett gyógyszereket, az állapotok súlyosságát, a laboreredményeket, a rizikófaktorokat (dohányzás, cukorszint, elhízás, stb.) Forduljon bizalommal kezelőorvosház, ráadásul vényköteles készítmények jönnek szóba, így egyedül ő fog tudna segíteni a terápia elindításában.

Kérdés: 2011. március 23., 14:46; Megválaszolva: 2011. március 24., 10:54
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kaphatok-e adókedvezményt a 335/2009....
Kórtörténetem 22 éve kezelnek magas vérnyomással. 2012. október 31-én szívinfarktust kaptam, a területi szívklinikán sikeres katéteres...
szív leállítása
adókedvezmény
Lyukas szívvel születtem.....
Lyukas szívvel születtem.. tényleg...