• Hirtelen rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minden előzmény nélkül, hirtelen szapora szívverés,(121-s pulzus) 180/110 vérnyomással és elgyengüléssel járó rosszullét, melyet plusz adag gyógyszer szétrágással, kb. fél óra után normalizálódik. De egy napig tartó tompa fejfájás kísér. Tritace, Nebilet mellet, ebben az évben harmadszor észleltem. Nagyon ijesztő érzés. Köszönettel

        Dr. Bene Orsolya válasza a vérnyomás kiugrás témában

        Kedves kérdező! A vérnyomást számos tényező befolyásolja, stressz, fájdalom, fronthatás is okozhat ilyen emelkedéseket. Ha sűrűn fordulnak elő, mindenképpen javasolt felkeresni a kezelőorvost, lehet, hogy a gyógyszeres kezelés módosítására van szükség, de a rosszullét jellege felveti akár hormonális eltérés lehetőségét is, ilyen irányú vizsgálatok is szóba jönnek.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 17., 06:28; Megválaszolva: 2011. március 20., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés