Szívritmuszavar és következmények

3 napja állapították meg, hogy szívritmszavarom van. Betaloc zoc-ot írtak fel. egy szemet vettem be belőle, de fájt a fejem, és 90-es volt a vérnyomásom. ma megmértem újra, de 86/65 volt, így nem mertem bevenni a gyógyszert. kérdésem az, hogy ilyen alacsony vérnyomással lehet-e szedni, és ha igen, milyen következményei lehetnek. köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza szívritmuszavar témában

Kedves kérdező!

Jó lenne tudni, mi is ez a ritmuszavar, ill. mekkora dózist kell szedni. Esetleg bővebb folyadékbevitelt lehetne megpróbálni, illetve az első néhány napban megpróbálhatja a tabletta felezésével hozzászoktatni a szervezetét a gyógyszerhez. Ha a panaszok nem szűnnek, konzultáljon a kezelőorvosával.

Kérdés: 2011. március 12., 11:19; Megválaszolva: 2011. március 15., 22:27
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Extrasystole vagy ritmuszavar?
Torokszorítás és légszomj
Tisztelt Doktornő! Több éve sajnos hipochonder és pánikbeteg vagyok. Tavaly novemberben elkaptam a covidot, kétoldali tüdőgyulladással, de...
Mitralis prollapsus
Szívdobbanás kihagyás
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi időben hetente többször is kihagy a szivem és utánna torokszorító érzésem van. Ez...
Vélemény?
Tisztelt Doktor Nő! Következőben kérném szíves segítségét: kb 2000-be mitralis prolapsus fedezték fel,, akkor még semmi gondom nem volt csak...