• Szívpanasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő. Mostanában néha érzem hogy a szívem egy erőset ver. A mellkasom is szokott fájni. Néha pedig zsibbadást érzek a bal karomba. Nem tudom hogy annak van-e köze ehhez. hogy kb. 1 hónapja volt pánikrohamom, és nehezen kaptam levegőt. Ez már megszűnt, de a szívem mostanába furcsán viselkedik, ön szerint mi lehet a baj ?

        Dr. Balogh Andrea válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen jellegű szívpanasz lehet egyszerűen idegeskedés, kifáradás miatt is. Azonban okozhatja a szív plusz szívritmus ütése is amit extrasystolénak neveznek ilyenkor a legtöbb esetben Magne B6 vitamin szedése javasolt. Azonban, hogy az okot konkrétan megállapítsák szükség van egy kardiológiai vizsgálatra, mely beutalóköteles, háziorvosától kaphat rá beutalót. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 06., 15:17; Megválaszolva: 2011. március 07., 16:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés