Szívpanasz

Tisztelt Doktor Úr / Nő. Mostanában néha érzem hogy a szívem egy erőset ver. A mellkasom is szokott fájni. Néha pedig zsibbadást érzek a bal karomba. Nem tudom hogy annak van-e köze ehhez. hogy kb. 1 hónapja volt pánikrohamom, és nehezen kaptam levegőt. Ez már megszűnt, de a szívem mostanába furcsán viselkedik, ön szerint mi lehet a baj?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Az ilyen jellegű szívpanasz lehet egyszerűen idegeskedés, kifáradás miatt is. Azonban okozhatja a szív plusz szívritmus ütése is amit extrasystolénak neveznek ilyenkor a legtöbb esetben Magne B6 vitamin szedése javasolt. Azonban, hogy az okot konkrétan megállapítsák szükség van egy kardiológiai vizsgálatra, mely beutalóköteles, háziorvosától kaphat rá beutalót.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. március 06., 15:17; Megválaszolva: 2011. március 07., 16:12
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szúró fájdalom
Ekg eredmény milyen
Kedves doktornő! Mellkasi fájdalmam van ami időről időre előjön, bal oldalon fáj szív felett nagyjából, nyomó, szúró érzés. Egyszer...
Kreatin kináz laboreredmény...
Tisztelt Doktornő. Mellkasi fájdalommal, gyengeséggel háziorvosom az SBO-ra küldött. Ott eltöltöttem 6 órát, majd hazaengedtek. Érdekesnek találom...
Mellkasi és hát fájdalom
Szép napot. Olyan panasszal fordulnék önökhöz hogy kb 9 napja elkezdtem a mellkasomban érezni nagyon enyhe fájdalmat, ami napról napra egyre...
Szívbetegség
Tisztelt doktor nő! Szeretném ha elmagyarázná a legutóbbi kardiológiai vizsgálat eredményét.Echocardographia: 27mm-es aorta gyökben,19mm-re...