Alacsony pulzusszám

Pár napja alacsony 50 körüli a pulzusom.Gyenge, de állandó szédüléssel, gyengeséggel, fejfájással és látászavarral jár együtt. A vérnyomásom rendben van.Nemrég voltam ekg vizsgálaton de semmi problémát nem jelzett. Azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e további vizsgálatokra elmenni? Az orvosom nem javasolt semmit.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza alacsony pulzus témában

Kedves kérdező!

Fiatal, edzett embereknél nem ritka, és nem kóros az 50 körüli pulzus, azonban a társuló panaszok miatt jó lenne egy részletesebb vizsgálat. Nem írja, hogy az EKG már a panaszok alatt, vagy korábban készült. Javasolt a háziorvos felkeresése, aki szükség esetén megfelelő vizsgálatokra utalja.

Kérdés: 2011. március 06., 07:42; Megválaszolva: 2011. március 07., 19:05
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Fáradékonyság
Tisztelt Doktornő! Kb. 2-3 hete kezdődtek panaszaim. Extrém fáradékonyság, alacsony pulzus (50-55) , gyengeség, dekoncentráltság, köhögési...
Alacsony vérnyomás, mitől?
Üdvözlöm. Július 31-én volt egy epeműtétem. A műtőben nagyon alacsony volt a pulzusom, ezért műtét után csináltak ekg-t. A műtét óta alacsony...
Ritmus zavar
Kedves Doktornő! 24 órás vérnyomás monitorozás alacsony pulzust mutatott néhány esetben. A vérnyomásom rendben van, szívultrahang rendben- nem...
Judit pulzus
Tisztelt Doktornő! Pánikbeteg vagyok erre szedek is gyógyszert citapram 20mg rilex reggel 1.825mgot, délbe 1.825mgot este 1, 25mg. voltam minden...