Lehet következménye?

jónapot! én már irtam a mellkasi, hasi fájdalom miatt. Ezek a fájdalmak egyre erősebbek lettek. Szivem tájékán nagyon fáj. A gyomrom ha bármit eszek fáj. Sokszor amikor oldalra fordulok a mellemnél beszúr. Nem valami szövödmény lehet a dologban? Folyton a rákra gondolok de nem is merek a következményeibe belegondolni.Kérem segítsen, egyszerüen nem tudok nyugodt lenni. Egész éjjel forgolodok éjfélig vagy elötte kb 1 órával tudok elaludni ugy hogy a nővérem mondja nem lesz semmi baj de én attól félek hogy van. köszönöm a válaszát előre is. Kata.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

A tünetei típusosak a stressz okozta szomatikus panaszokra. A javaslatom, hogy beszéld meg aggodalmaidat a szüleiddel. Mindenképpen figyeljen oda a naponkénti rendszeres étkezésekre és rendszeres mozgásra. Egy rutin fizikális vizsgálat miatt lásson a háziorvosod.

Kérdés: 2011. február 28., 20:28; Megválaszolva: 2011. március 03., 11:09
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után