• Mi a szédülés oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nagyon nagy szeduleseim vannak altalaban minden honapban megjelenik es kalciummal jovok hejre holott alabor eredmenyek azt mutasak hogy akalcium szint jo Mi lehet az oka koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Többféle oka lehet a szédülésnek: keringési okok, ideggyógyászati okok, mozgásszervi okok, pszichés okok. Részletes kivizsgálással tisztázható, hogy mi okozza.Javaslom, hogy ilyenkor feltétlenül mérjen vérnyomást, valószínűnek tartom, hogy önnél is jelen van ilyen probléma.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 26., 17:21; Megválaszolva: 2011. március 01., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés