Téves diagnózis?

Tisztelt Dr nő. Két hete a bal egyes lábujjamon kékes elszineződést tapasztaltam. Háziorvosi beutalás utján sebészeti vizsgálatra kerültem, ahol szemrevételezéssel megállapították, hogy izületi problémám van és Fastum géllel kenegessem. Panasz esetén két hét mulva kontroll. Már egy hete kenegetem de semmi különösebb javulás nincs. Lehet, hogy nem is izületi probléma van, hanem érszülületi? Most akkor hova forduljak panaszommal? Tisztelettel várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza lilás lábujj témában

Tisztelt Kérdező!

A kékes elszíneződés nem utal érszűkületre. Amennyiben nincs fájdalom, érzészavar vagy seb a lábujjon nem kell kezelni. A fenti tünetek esetén a sebészetre/érsebészetre kell visszamenni.

Kérdés: 2011. február 26., 13:06; Megválaszolva: 2011. február 28., 21:02
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után