• Keringés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyerek korom óta egészen középiskolás koromig szívzörejt állapítottak meg nálam. Van hogy fekszem az ágyban, és a szívem hirtelen kettő nagyobbat, és gyorsabbat ver, aztán megint minden normális. Hetente egyszer előfordul. Volt olyan, hogy le kellett feküdnöm annyira szédültem. Önök szerint ez mi lehet? Lehet kezelni valamivel?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a extrasystole témában

        A plusz ütések neve extrasystole, oka lehet stressz, nagyobb étkezés, alkohol, kávé,stb. Kezdjen szedni magnéziumot, és egy rutin vizsgálat miatt érdemes kardiológust felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 08., 10:21; Megválaszolva: 2011. február 08., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés