• Szívbajok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Szilveszter este buliban bevettem valami hülye tablettát amitől elkezdett fájni a tarkóm később rosszul lettem és hánytam majd egy órát feküdtem úgy hogy izzadtam és nagyon gyorsan vert a szívem. Utána 2 napig nem maradt meg bennem semmi mindent kihánytam.Tudom butaság volt bevenni azt a tablettát de legalább tanultam az esetből! Sajnos régebben rendszeresen fogyasztottam marihuánát is de tavaly decemberben azt is abbahagytam. Szóval azóta magas a vérnyomásom,vagyis lehet hogy már előtte is az volt csak nem vettem észre... Rendszeresen sportolok minden évben sportorvos vizsgált sosem volt semmi ilyen gondom. Voltam belgyógyászaton ahol megcsinálták a labor vizsgálatot ami rendben volt egy 5.22 koleszterin volt picit magas ugye! Viszont az EKG-m nagyon nem tetszett az orvosnak igaz nem mondott semmi konkrétat csak elküldött még egy csomó vizsgálatra! A kérdésem igazából az lenne hogy mit jelent amit írt a papíromra: EKG:SR. PQ:0,12". QRS:norm., V2-4-ben ST elevatio,csucsos hypoxaemias T-k,másutt T-k poz. ft:60/min Előre is köszönöm segítségét! Üdvözlettel:Zsadány Sándor

        Dr. Csuth Ágnes válasza a EKG témában

        Kedves Sándor! A szív oxigénellátottsága az EKG szerint zavart szenvedett. Ettől pontosabb majd a részletes kardiológiai kivizsgálás során fog kiderülni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 02., 19:28; Megválaszolva: 2011. február 05., 20:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés