• Mellkasi nyomas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nehany honappal ezelott munka kozben(fizikai) eros sziv kornyeki ,mellkasi nyomast eszleltem magamon ami nehany ora mulva kiterjedt az egesz mellkasomra, aztan kb 4-5 nap utan eltunt. ezek utan szinte minden heten elojon kezdve eros szuro fajdalom a szivnel es utana nyomo erzes a tovabbi napokban altalabn nehany nap alatt elmulik.ugy vettem eszre pl ha koffeint iszok ( nem iszom kvt energiaitalt csak ritkan)vagy nem pihenem ki magam akkor jon elo.ilyenkor erzem az egesz testemben a sziv dobogast(de nincs a normalistoil eltero venyomas vagy pulzusszam) 4 alkalommal voltam korhazban itt Angliaban(magam mentem be), nem talatak szivrohamra utalo szivjelet, magas vernyomast,szivizomgyulladasra gyanakodtak amire Rubofent ajanlottak hogy szedjek, de nem szedhetem tobb honapig ugye.Fizakailag erosnek, es aktivnak erzem magam nagyon ritkan vagyok beteg. Mit gondol mihg lehet a problema? engem nagyon aggaszt.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Megkönnyítená a válszadást, ha leírná, hogy milyen vizsgálatok történtek, és pontosan milyen eredmények születtek.Ezek ismeretében tud szakértőnk válaszolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 01., 08:13; Megválaszolva: 2011. február 02., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés