Szív és mellkaspanaszok

Üdvözlöm Doktor Úr/Nő! Nekem a gondjaim kb 1 hete kezdődtek. Azzal kezdődött, hogy ültem otthon a székben és hirtelen olyan érzésem lett, mintha nem jönne elég levegő a tüdőmbe légzéskor, párosult még hozzá a hányingerérzet ebből kifolyólag köhögtem is és egyfajta félelem lett rajtam úrrá, de fájó, szúró érzést ekkor még nem éreztem. Azóta úgy érzem, hogy valami nincs rendben velem. Elkezdett fájni a tüdő és a szív tájékán. Ha felállok és kiegyenesedek a fájdalom erősebb. Néha rám jön a köhögés is, de nem nem ilyen száraz köhögés, hanem mintha belülről valami generálná. Igazából azóta stresszelek is, mert eléggé meg vagyok ijedve ezektől a dolgoktól. Nem tudom pontosan, hogy most a szívemnél lehet a baj, vagy a tüdőmmel kapcsolatos. Nagyon ritkán szokott a bal kezembe szúró, fájdalom érzés megjelenni, illetve a nyakamnál, de csak egy pillanatra és nagyon elvétve.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza mellkasi fájdalom témában

Tisztelt Uram!

A panaszait okozhatja egy bordaközi ideg izgalma, érintettsége, de egy megfázás, vagy egy fertőzéses eredetű probléma. Javaslom, menjen el a háziorvosához, aki meg fogja vizsgálni, és könnyebben megállapítja a baj okát. A panaszokat stresszes állapot is okozhatja, de mindenképpen javasolt a belgyógyászati okok kizárása is.

Kérdés: 2011. január 29., 10:44; Megválaszolva: 2011. február 01., 08:14
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után
Érdeklődés II.
Érdeklődés