ÚJABB MŰTÉT?

6 HÓNAPPAL EZELŐTT VOLT EGY ARTERIA CAROTIS SZŰKÜLET 80%, MEGMŰTÖTTÉK. A KONTROLL SZERINT MOST ÚJRA OTT EGY SZŰKÜLET MOST 60%.SZÜKÜLET.ÚJABB MŰTÉTNEK VAN ÉRTELME?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza carotis szűkület témában

Kedves Kérdező!

Műtétet 70 % felett szoktunk javasolni. Ilyenkor csak szorosabb és gyakoribb carotis-doppler vizsgálatra van szükség, illetve vérrögképződés gátló és vérzsírcsökkentő gyógyszer szedésére.

Kérdés: 2011. január 29., 09:08; Megválaszolva: 2011. február 05., 21:40
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...