Agyi érszűkület

2005-ben az mr-kimutatta állitolag baloldali agi érszükületem van.Kaptam akkor gyógyszereket. (Magne B6.Divascán. MemorilStimuloton) Mert Akor állandoan fájt a fejem és akármennyit aludtam a szemem mindig lecsukodott. Még állva is, meg elszédültem. Akkoriban volt egy válásom és lehet hogy a sok ideg is hozzájárult. Azóta kiengyensújjozott az életem dolgozom nevelem a gyerekeimet és 2 éve szültem mégegy gyereket. A panaszaim ismét jelentkeztek a munkahejen állandoan lecsukodik a szemem fárattvagyok borzasztoak a fejfájásaim és mindenen ideges leszek.Rendszeres véradó voltam de páréve abbol is kizártak Az orvosi papiromra ez van irva DIAGNOZISNAK (Tensiogen cephalalgia Vasc cephalalgia Disztimia) Kérném segitségét ez mi valojában mire számithatok (Gerinc sérvem is vana papiromon ez áll (JObra konvex scoliosis van) KÖSZÖNÖM A SAEGITSÉGÉT (KIS ERZSÉBET)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza érszűkület témában

Kedves Erzsébet!

A fáradtsága, idegessége, fejfájása lehet a hangulati zavarából (dystymiaból) adódó. Emellett okozhatja alacsonyabb vérnyomás, vérszegénység. Érdemes lenne a pajzsmirigy hormonok vérszintjét is ellenőriztetni, ott nincs e valamilyen eltérés. Az agyi érszűkülete nagy valószínűséggel fejlődési variáció lehet, és az agy megfelelő vérellátással bír, mert más erek révén ez biztosított, úgyhogy ezt nem tartom valószínű oknak a panaszai hátterében.

Kérdés: 2011. január 25., 14:39; Megválaszolva: 2011. február 08., 18:44
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás
Kardiologia