• Szív körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 éves 173 cm magas 55 kg-os lány vagyok. már sokszor tapasztaltam szív körüli szúrós érzést vagy mellkasi nyomást nem tudom hogy nevezik igazából. Eddig nem vettem komolyan viszont ma reggel arra ébredtem hogy ismét szúr amikor oldalra próbáltam fordulni egyre erősödött és jobban fájt. Tudom hogy orvoshoz kell fordulnom de kíváncsi lennék hogy mi lehet a dolog hátterében mivel hónapokat kell várni míg bejutok a kardiológiára. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Háziorvosát keresse fel, nem kell egyből kardiológushoz menni. Az oka lehet kardiológiai, légzőszervi, mozgásszervi, de akár pszichés is.Szükséges a vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 24., 20:32; Megválaszolva: 2011. január 25., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés