Sport betegen

szívritmuszavarom van, ablációs műtétem volt, napi 2 Rhytmonormot és 1 betaloc zoc 50-et szedek. Elkezdhetem-e a napi rendszerességű amatőr futást, főleg az utóbbi időben felszedett súlyfelesleg miatt! Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező!

A vizsgálati értékek és a leletek teljes ismeret nélkül felelőtlenség lenne önnek a sportolással kapcsolatban orvosi véleményt mondani. A gondozó kardiológus van tisztában az ön jelenlegi állapotával, ebben egyedül ő adhat pontos felvilágosítást.

Kérdés: 2011. január 21., 17:22; Megválaszolva: 2011. január 24., 11:43
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen