Szívroham

Van szívroham, amelyik nem jár gyors szívveréssel/nem okoz fájdalmat/nincs hányinger, hányás? Tegnap óta fáj a mellkasom (nem szó szerint fáj, inkább kényelmetlen érzés) és félek esetleges szívrohamtól.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívinfarktus témában

Kedves kérdező!

Néma infarktus előfordul, de az ön életkora nem jellegzetes erre. ebben a korban a mellkasi fájdalom oka főleg mozgásszervi és lelki. Keresse fel háziorvosát, vizsgálattal tisztázható a probléma.

Kérdés: 2011. január 09., 12:36; Megválaszolva: 2011. január 10., 14:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
mehetünk-e
Füredi szivkorhazba fogadna orvos, de beutalót kell vinni. 1977-óta veszprémi lakos, de más megye másik körzeti orvosánal van a karton. Ott csak...
Szívinfarktus gyanú?
Tisztelt dr Molnár Dóra! Nyugalmi állapotban hirtelen tűrhetetlen mellkasi szorító fájdalmam lett a szegycsont tájékán és nehezen kaptam...
Kialakulhat nálam szívinfarktus
Szivelegtelensegem van es aszuleim mindketten komoly szivbetegek voltak sot meg a nagyszulok is.3foku trikuszpidalis szivelegtelebseg talan ez a helyes...
Infarktus gyanút mutathat negatív...
A tegnapi nap folyamán elment orvoshoz, aki azt mondta, hogy infartus gyanús. Csináltak egy EKG-t amin semmit nem találtak. Illetve vettek vért. Azt...