Szívroham

Van szívroham, amelyik nem jár gyors szívveréssel/nem okoz fájdalmat/nincs hányinger, hányás? Tegnap óta fáj a mellkasom (nem szó szerint fáj, inkább kényelmetlen érzés) és félek esetleges szívrohamtól.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívinfarktus témában

Kedves kérdező!

Néma infarktus előfordul, de az ön életkora nem jellegzetes erre. ebben a korban a mellkasi fájdalom oka főleg mozgásszervi és lelki. Keresse fel háziorvosát, vizsgálattal tisztázható a probléma.

Kérdés: 2011. január 09., 12:36; Megválaszolva: 2011. január 10., 14:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...