Szív?

35 éves férfi vagyok.Reflux betegségem van.Szerencsére sokat javult már alig okoz problémát. Kb két hónapja sűrűn jelentkező mellkasi fájdalmam van.Nyomó, szorító fájdalom ami kisugárzik az oldalam és a bal karom felé.Van mikor erősebben jelentkezik.Ilyenkor mozdulni is nehéz.Egy ilyen eset után elmentem a házi orvosomhoz aki egy ekg vizsgálat után, mivel nem látott problémát azzal küldött haza, hogy ha zavar a fájdalom vegyek be fájdalom csillapítót. Mivel a fájdalom azóta is szinte állandóan fent áll nem igazán nyugtatott meg.15 évesen egy műtét során összeomlott a keringésem.Valamint édesanyám is régóta szív és keringési problémákkal küzd.Ezek a tények valamint az, hogy nagyon fáradékony vagyok a végtagjaim pedig igen hidegek aggasztják a szeretteimet.Lehetséges, hogy olyan szív probléma áll a háttérben amit az ekg nem mutat ki? Előre is köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza szívbetegség témában

Kedves kérdező!

A nyugalmi EKG nem minden esetben mutat ki eltérést, főleg, ha koszorúér-betegségről van szó (ha jól értettem, amikor a ho. az EKG-t húzta, már nem volt panasz) . Bár életkora alapján fiatal, a panaszok jellege miatt felmerül szívbetegség gyanúja, emiatt mindenképpen indokolt lenne mielőbb egy kardiológiai kivizsgálás.

Kérdés: 2011. január 06., 21:32; Megválaszolva: 2011. január 09., 08:39
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...