• Szívbetegség vagy csak stressz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, én érdeklődni szeretnék hogy kellene e az orvosi kivizsgálás. 30 éves egy gyermekes anyuka vagyok, nincs komolyabb betegségem csak vérszegénység ami álltal egy kicsit gyengébb az immunrendszerem. elég rég óta időközönként jönnek olyan rosszullétek mintha kihagyna a szívem vagy mintha egy ló rúgna szíven, olyan fura érzés a mellkasomban ritmuszavar jellegű de álltalában nem hosszú ideig tart ezt követően mintha utol akarná érni magát a szívem elég gyors és erőteljes lesz a pulzusom, nehéz légzés és szédülés, ájulás érzés. tudna nekem segíteni hogy kéne e aggódnom? előre is nagyon köszönöm, üdvözlettel T.

        Dr. Bene Orsolya válasza a ritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Elképzelhető, hogy ártalmatlan ritmuszavarról szó, sokaknak vannak egészséges szív mellett is ún. extraszisztoléi, melléütései, amik megfelelhetnek az Ön által leírt panaszoknak. Azonban látatlanul, vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, valóban erről van-e szó, ill. hogy nincs-e szervi eltérés a háttérben, ezért javasolt lenne kardiológiai vizsgálatot (EKG, Holter, szív ultrahang) csináltatni.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 29., 19:56; Megválaszolva: 2010. december 30., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés