• Mellkasi fajdalom okai mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretnem megtudni,hogy miert faj egyre gyakrabbana a mellkasam.A masik problemam az hogy eleg gyakran elofordul velem az hogy nem kapok levegot ugy erzem hogy megfuladok es olyankor nagyon szurodik a szivem korul. S ekkor emenyges es hanyainger kornyekez engem.ezekre szeretnek valaszt kapni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        A tünetegyüttes oka valószínűleg a stressz, illetve pánikszindrómára utalnak a tünetek. Azonban vizsgálatok nélkül a szervi okot kizárni nem tudjuk, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 25., 19:41; Megválaszolva: 2010. december 28., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés