• Igaz-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretnem a kovetkezoket kerdezni! ha en pl megeszek egy mondjuk felkilo disznohust abol a felkilo disznohusban amenyi koleszterin van az mindlerakodik az erekre vagy csak kisebb menyisege belole??? vagy fojamatosan kel mindennap megegyem azt a felkilo disznohust es csak akor rakodhat le valamenyi??? egyszeri eves eseten egyaltalan rakodike le koleszterin az erekre vagy tobszor kel koleszterinben gazdag etelt egyek ahoz hogy valami lerakodjek?? valaszat koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        A hosszas ideig tartó koleszterinfogyasztás okoz érelmeszesedést, egyszeri alkalommal bevitt fölös koleszterint még a szervezet "el tud takarítani". A magas koleszterinszintet is hosszas diéta árán lehet ledolgozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 22., 12:56; Megválaszolva: 2010. december 27., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés