• EKG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Az lenne ekerdesem,hogy On szerint jok e ezek az EKG ertekek: PR 833ms, P 100ms, PR 124ms, QRS 82ms, QT 338ms, QTC 371ms. Axis: P 67`, QRS 54`, T 39`. P(II) 0,14mV, S(V1)-1,05mV, R(V5)1,86mV, Sokol. 2,99mV.Koszonom!

        Dr. Bene Orsolya válasza a ekg témában

        Kedves kérdező! A megadott számértékek rendben vannak, bár a teljes értékeléshez jó lenne magát az EKG-t látni (ST-szakaszra, T-hullámokra pl. nem térnek ki az adatok).


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 21., 10:32; Megválaszolva: 2010. október 24., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés